Blogi

Mukana uuden rakentamisessa


10.02.2016

Mikä voisi olla kivempi tapa aloittaa asuminen uudessa kodissa, kun on itse saanut valita asunnon pinnoitteet ja kalusteet. Ennen tätä on pitänyt hoitaa siistit sisähommat rautakaupassa ja keittiökalustefirmassa, inspiroitua hieman sisustamisesta ja tehdä oman maun mukaiset valinnat. Tätä on tarjolla Kangasmoisionkatu 20:ssä, jonne valmistuu uusia rivitaloasuntoja, kaksioita ja kolmioita. Näissä asunnoissa on ostajalla ihan aito valinnanmahdollisuus materiaaleissa ja kalusteissa. Ei tarvitse harmitella edellisen asukkaan tekemiä valintoja ja miettiä mitä remontti maksaa. Älkää myöskään liikaa ihmetelkö tämän blogin valintoja, tässä esitellään vain muutama esimerkki:).

 

Myydyn asunnon osalta on jo laatoitustyöt wc:ssä ja kylppärissä hyvässä vauhdissa.

 

Rautiassa valittavissa pintamateriaaleissa on pyöristettynä satoja eri vaihtoehtoja asunnon eri tilojen lattioihin ja seiniin.

Eteisessä todennäköisesti toimivin lattiamateriaali on laatta. Lattialämmitteisellä laatalla kuivuu mukavasti suomalaista talvea kokeneet kengät.

 

Laattana voisi olla esimerkiksi monesti hyväksi havaittu 30x30 laatta tai sitten tuollainen lautalattiaa jäljittelevä laattaa. Rajana on vain suunnitelmasi:)

Asuinhuoneissa seiniin on tarjolla vähintään yhtä hengästyttävä määrä tapettivaihtoehtoja.

 

Tai voisihan seiniin laittaa vaikkapa sisustuspaneelia, kun kerran rakennusmiehet ovat paikalla.

 

Asuinhuoneiden lattioihin tarjolla on laminaattia, jonka valikoiman läpikäymiseen pitää siihenkin valita aikaa:) Tarjolla on paljon vaaleansävyisiä laminaatteja sekä klassisempaan makuun sopivaa tammea. Joukossa entistä enemmän myös hieman rohkeampaan makuun sopivaa laminaattia kuten, vanhaa kirkon lattia jäljittelevä tumma laminaatti.

 

 

 

Keittiöön on kaapistojen materiaaleiksi ja malleiksi tarjolla useita vaihtoehtoja. Vaalea on on todennäköisesti tällä hetkellä suosituin vaihtoehto mutta mustan lisäksi tarjolla on 4000 sävyä Tikkurilan Symphony-värikartasta:) Keittiön, eteisen, wc:n ja kodinhoitohuoneen kalusteet tuleva Hapi-Keittiöltä.

 

 

 

 

 

Keittiön välitilan laataksi voisi laittaa vaikka jonkun näistä.

 

Tai sitten esim. jompikumpi näistä tapeteista ja lasi päälle.

 

Kylpyhuoneen lattiaan ja seiniin tarjolla mm. tällaisia laattavaihtoehtoja.

 

Vaihtoehtoja on siis todella paljon. Tähänkin blogiin niitä olisi voinut hakea enemmänkin mutta blogin asettelusta johtuen tästä olisi tullut liian pitkä teksti:) Rautiassa ja Hapi-Keittiössä autetaan mielellään sisustusvalinnoissa ja meillä Heidi on hurahtanut sisustamiseen, joten hänkin mielellään auttaa.

Tervetuloa paikan päälle tutustumaan ja suunnittelemaan unelmiesi kotia.


Takaisin blogiin
 

BlogikirjoituksetMainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito