Muut palvelut

Arviokirjat

Teemme arviokirjoja niin kiinteistöistä kuin asunto-osakkeista asiakkaan henkilökohtaisen käyttötarkoituksen mukaan. Kyseeseessä voi siis olla esim. arviokirja pankkia, perunkirjoitusta tai omaisuuden jakoa varten. Arviokirjan tekemisen perustana on paikan päällä käyminen, huolellinen tutustuminen kohteeseen ja tarvittavien asiakirjojen hankinta. On äärettömän tärkeää, että arviokirjaa hyödyntävät tahot voivat luottaa arvion oikeellisuuteen ja kohteen oikeaan hinnan määrittelyyn. Tunnemme myös erilaiset verotukselliset tekijät ja osaamme ottaa ne tarvittaessa huomioon arviokirjan laadinnassa.

 

Kauppakirja

Myyjä ja ostaja kohtaavat toisensa joskus ilman välitysliikkeenkin apua ja päätyvät kaupantekoon. Kauppakirjan laatiminen onnistuu maallikolta mutta kokemuksemme mukaan ammattilaisen apu on usein kauppakirjan laatimisessa suureksi avuksi. Hankimme osapuolien niin halutessa tarvittavat asiakirjat sekä tarkistamme muutoinkin sovitut asiat, jotta osapuolet voivat tehdä luottavaisin mielin kauppaa. Autamme tarvittaessa myös esim. kosteusmittauksen tai kuntokartoituksen järjestämisessä.

 

Kaupanvahvistus

Kiinteistökaupassa tarvitaan luovutuksen vahvistamiseen kaupanvahvistaja. Kaupanvahvistaja tarkistaa tarvittavat tiedot kiinteistön osalta sekä luovutuksen osapuolten henkilöllisyyden. Kaupanvahvistaja ilmoittaa luovutuksesta maanmittauslaitokselle ja kunnalle, jonka alueella kiinteistö sijaitsee. Kaupanvahvistuspalkkioksi on vahvistettu 120 €. Meillä Juhani Tuori on Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja.

 

Sisustuspalvelu

Meillä on käytössä Intericad-ohjelmisto, jolla on mahdollista tehdä 3D-sisustussuunnitelmia myytävistä asunnoista. Edistää myymistä, kun kohteesta tehdään valokuvatasoiset suunnitelmat mahdollisen remontin jälkeen. Ostamista harkitseva puolestaan näkee, ennen ostopäätöksen tekemistä miltä asunto voisi näyttää remontin jälkeen. Lue lisää täältä.Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito