Palvelut

Palvelut

Arviokirjat

Teemme arviokirjoja niin kiinteistöistä kuin asunto-osakkeista asiakkaan henkilökohtaisen käyttötarkoituksen mukaan. Kyseeseessä voi siis olla esim. arviokirja pankkia, perunkirjoitusta tai omaisuuden jakoa varten. Arviokirjan tekemisen perustana on paikan päällä käyminen, huolellinen tutustuminen kohteeseen ja tarvittavien asiakirjojen hankinta. On äärettömän tärkeää, että arviokirjaa hyödyntävät tahot voivat luottaa arvion oikeellisuuteen ja kohteen oikeaan hinnan määrittelyyn. Tunnemme myös erilaiset verotukselliset tekijät ja osaamme ottaa ne tarvittaessa huomioon arviokirjan laadinnassa. Kauttamme myös AKA-pätevyyttä edellyttävät arvioinnit.

 

Kauppakirja

Myyjä ja ostaja kohtaavat toisensa joskus ilman välitysliikkeenkin apua ja päätyvät kaupantekoon. Kauppakirjan laatiminen onnistuu maallikolta mutta kokemuksemme mukaan ammattilaisen apu on usein kauppakirjan laatimisessa suureksi avuksi. Hankimme osapuolien niin halutessa tarvittavat asiakirjat sekä tarkistamme muutoinkin sovitut asiat, jotta osapuolet voivat tehdä luottavaisin mielin kauppaa. Autamme tarvittaessa myös esim. kosteusmittauksen tai kuntokartoituksen järjestämisessä.

 

Kaupanvahvistus

Kiinteistökaupassa tarvitaan luovutuksen vahvistamiseen kaupanvahvistaja. Kaupanvahvistaja tarkistaa tarvittavat tiedot kiinteistön osalta sekä luovutuksen osapuolten henkilöllisyyden. Kaupanvahvistaja ilmoittaa luovutuksesta maanmittauslaitokselle ja kunnalle, jonka alueella kiinteistö sijaitsee. Kaupanvahvistuspalkkioksi on vahvistettu 120 €. Meillä Juhani Tuori on Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja.

 

Sisustuspalvelu

Meillä on käytössä Intericad-ohjelmisto, jolla on mahdollista tehdä 3D-sisustussuunnitelmia myytävistä asunnoista. Edistää myymistä, kun kohteesta tehdään valokuvatasoiset suunnitelmat mahdollisen remontin jälkeen. Ostamista harkitseva puolestaan näkee, ennen ostopäätöksen tekemistä miltä asunto voisi näyttää remontin jälkeen. Lue lisää täältä.

 

Kankaanpään Laki ja Kiinteistö Oy on perinteikäs, yksityinen ja riippumaton välitysliike

Välitämme asunto-osakkeita ja kiinteistöjä. Meillä on yksityisen välitysliikkeen edut, pystymme toimimaan vallitsevan markkinatilanteen edellyttämällä tavalla. Arvostamme perintäistä myyntitapaa mutta seuraamme myös ajan trendejä. Tavoitteenamme on aina saada kauppa syntymään siten, että osapuolet ovat tyytyväisiä. Sama on tavoitteemme myös vuokrauksessa.

 

Meillä on hyvä paikallistuntemus kattaen kautta koko Pohjois-Satakunnan ja kokemusta erilaisten kohteiden välittämisestä. Se takaa sen, että tiedämme miten erityyppiset kohteet saadaan myydyksi. Vastaavalla liikkeenhoitajalla on yli 40 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalasta, jota yhdistämme yrityksemme muiden nuorempien työntekijöiden kokemuksiin ja näkemyksiin. Tämä varmistaa myös sen, että tiedämme eri-ikäisten ja eri elämäntilanteessa olevien ostajien ja vuokralaisten tarpeet.

 

Yrityksenä olemme riippuvaisia kaupankäynnistä, asiakkaiden tyytyväisyydestä ja luottamuksesta. Tämä on toimintamme jatkuvuuden tärkein tae.

Kuuntelemme asiakasta ja pyrimme täyttämään asiakkaan toiveet, toiveen suuruudesta tai pienuudesta riippumatta. Joustamme asiakkaan tarpeen mukaisesti ja otamme ne huomioon toiminnassamme. Emme laskuta turhasta, vaan tiedät aina mistä maksat. Myyntiä tehtävä arviokäyntimme on maksuton.

 

 

 Ota yhteyttä, meillä on ilo palvella!

Harkitsetko asunnon vaihtoa?

Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille ›

Laki ja kiinteistö

 

Olemme itsenäinen kankaapääläinen välitysliike. Toimimme pääasiassa Pohjois-Satakunnan alueella. Välitämme

myytäviä tai vuokrattavia kiinteistöjä ja asuntoja. Meillä on pitkä, yli 40 vuoden kokemus hyvin monenlaisten

kohteiden välittämisestä. Tiedämme miten eri kohteita kannattaa markkinoida, jotta ne saadaan myydyksi.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä