Ostamassa

Ostamassa

Miksi ostaa?

Kiinteistön tai asunto-osakkeen ostaminen on monelle meistä suurimpia hankintoja elämässä. Ostamista on syytä harkita mutta sitä ei kuitenkaan kannata ”pelätä”. Johonkin tiettyyn paikkakuntaan sitoutumista saattavat jotkut vierastaa mutta yleensä tällainen huoli on turhaa. Omaisuutena ne ovat kuitenkin hyvin arvonsa säilyttäviä ja useimmiten jopa arvoaan nostavia. Ne ovat myös varsin nopeasti realisoitavissa olevaa omaisuutta. Pohjois-Satakunnassakin asuntojen ja kiinteistöjen arvot ovat vuosien aikana varsin tasaisesti nousseet - ostajan harmiksi ja omistajan iloksi.

 

Mitä meiltä saa?

Myynnissä olevat kohteemme ovat monipuolisia: maa- ja metsätiloista, mummonmökkien kautta uudempiin taajamassa oleviin omakotitaloihin ja kerrostalo- tai rivitalo-osakkeisiin. Kohteista löytyy niin omaan käyttöön ostavalle kuin sijoittajallekin. Paikallistuntemuksemme ja kiinteistönvälitysalan kokemuksemme on vahva ja se puolestaan takaa mm. kohteen ostajan kannalta tärkeimpien asioiden esiintuomisen ja oikeanlaisen hinnoittelun. Vaikka olemmekin ensisijaisesti toimeksiantajan asialla, emme jätä huomioimatta myöskään ostajan tarpeita. Varmistamme aina kaupanteossa myös ostajan kannalta tärkeät asiat. Olemme käytettävissä kauppakirjan allekirjoituksen jälkeenkin. Meillä on myös hyvät kontaktit paikallisiin ja lähialueen pankkeihin ja tarvittaessa autamme myös rahoituksen hankinnassa.  Pankin valinta on kuitenkin Sinun henkilökohtainen päätöksesi.

 

Etsimme sinulle asunnon

Jos meillä ei tällä hetkellä ole etsimääsi asuntoa, niin voit tehdä kanssamme ostotoimeksiannon.  Tällä tavalla Sinulle jää enemmän aikaa muiden asioiden hoitamiseen. Me etsimme Sinulle toiveidesi mukaisen asunnon. Sinulle tulee kuluja vain, jos onnistumme toimeksiannossa.


  

 

 

Kiinnostuksen kohteet
Huoneiden lukumäärä
Asunnon valmistumisvuosi
*
*
Minulle voi lähettää markkinointimateriaalia sähköpostitse

Pakolliset kentät * 
Harkitsetko asunnon vaihtoa?

Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille ›

Laki ja kiinteistö

 

Olemme itsenäinen kankaapääläinen välitysliike. Toimimme pääasiassa Pohjois-Satakunnan alueella. Välitämme

myytäviä tai vuokrattavia kiinteistöjä ja asuntoja. Meillä on pitkä, yli 40 vuoden kokemus hyvin monenlaisten

kohteiden välittämisestä. Tiedämme miten eri kohteita kannattaa markkinoida, jotta ne saadaan myydyksi.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä