Myymässä

Myymässä

Jos harkitset asuntosi tai kiinteistösi myyntiä, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Myyntipäätöstä ei tarvitse vielä olla. Kerromme mielellämme oman näkemyksemme kohteen myyntimahdollisuuksista. Välillä voi olla niinkin, ettei kohteen myyntiä kannata heti aloittaa. Kerromme myös tämän rehellisesti. Meillä on erikoisosaamista ja pitkä kokemus maa- ja metsätilojen välittämisestä mutta muidenkin kohteiden välittäminen on meille hyvin tuttua. Välityspalvelumme on uskoaksemme hyvin kilpailukykyinen sekä sisällöltään että hinnoiltaan mutta pelkän edullisen välityspalkkion varaan emme tietenkään toimintaamme rakenna. Pienenä välitysliikkeenä pystymme toimimaan kustannustehokkaasti ja siksi tarjoamaan myös edullista palvelua. Olemme alle kuvailleet hieman tarkemmin tapaamme toimia.

 

Arviokäynti

Kutsumalla meidät arviokäynnille saat meiltä arvion asuntosi arvosta. Samalla kerromme myös myyntimahdollisuudet sekä miten markkinointi kannattaa toteuttaa. Myyntiä varten arviokäynti on maksuton. Painotamme myyntiprosessissa paljon hinta-arviota ja sen oikeellisuutta. Myyjänkin etuna kuitenkin on, että kohteella on realistinen mutta tietysti myyjää tyydyttävä hintapyyntö. Nettiaikaan siirtymisen ja reaaliaikaisuuden korostumisen myötä on kohteiden ”vanheneminen” entistä nopeampaa. Paras myyntiaika useimmille kohteille on sen ensimmäinen kuukausi. Tuota kuukautta ei kannata käyttää kohteen esittelyyn liian korkealla myyntihinnalla. Seuraamme alueellista hintakehitystä jatkuvasti. Meillä on olemassa vertailupohjaa useiden vuosien ajalta hintakehityksestä. Aina hintaan vaikuttavat tietysti myös mm. asunnon kunto ja sijainti.

 

Välitystapa

Noudatamme toiminnassamme hyvää välitystapaa. Haluamme pitää palvelumme mahdollisimman selkeänä, siksi emme tarjoa myyntitoimeksiantoihin mitään monimutkaisia lisäpalveluita. Kaikki meille välitettäväksi annettavat kohteet saavat samanlaisen palvelun. Jokaisen myyntiä pyrimme parhaalla mahdollisella tavalla edistämään. Yksinkertainen on yleensä toimivaa. Uskomme, että kauppa syntyy oikealla ja selkeällä hinnoittelulla. Tosin huutokaupankin järjestäminen meiltä tarvittaessa onnistuu. Toimeksiantajalle tulee kuluja vasta siinä vaiheessa kun välitettävästä kohteesta laaditaan kauppakirja. Jos ei kauppaa – ei kuluja.

 

Yksityinen välitysliike

Merkittävä vahvuutemme on se, että olemme yksityinen välitysliike. Emme ole sidoksissa kehenkään emmekä mihinkään, vain laki ja asetukset ohjaavat toimintaamme. Näin ollen pystymme toteuttamaan hyvin asiakaslähtöistä välitystapaa. Meidän on mahdollista käyttää myös parhaaksi katsomiamme markkinointikeinoja: mainostamme siellä missä ovat asiakkaat.  Toimintamme pohjautuu luonnollisesti tyytyväisiin asiakkaisiin, koska he ovat meidän ”työnantajia”. Olemme joustava niin kuin yksityisyrittäjän kuuluukin olla. Myymme asuntoa toimeksiantajan työaikana,  iltaisin ja viikonloppuisin, juuri silloin kun ostajalle sopii. Olemme toimineet alalla pitkään, joten kontaktit ovat kunnossa.

 

Markkinointi

Alan markkinointi on siirtynyt voimakkaasti nettiaikaan. Meillä nettimarkkinoinnissa on käytössä kaikki suosituimmat portaalit, eli Etuovi.com ja Oikotie.fi. Meillä on käytössämme myös huutokaupat.com-sivusto. Markkinoimme kohteita myös sanomalehdissä, kuten Kankaanpään Seutu ja Pohjois-Satakunta sekä toimeksiantajan niin halutessa myös valtakunnallisissa lehdissä. Uskomme edelleen paikallislehtien "voimaan" netin merkityksen kasvusta huolimatta, koska ovathan asuntomarkkinat kuitenkin aika paikalliset, eivätkä kaikki asunnonostajat edelleenkään käytä nettiä. Markkinointi riippuu paljon kohteesta, sidoksista vapaana meillä onkin mahdollisuus käyttää aina parhaaksi katsomaamme markkinointikeinoa. Lisäksi jokainen kohde näkyy tietysti myös kotisivuillamme.

 

Kaupankäynti

Olemme toimeksiantajan asialla. Kun kohteesta tulee tarjouksia, kerromme ne viipymättä toimeksiantajalle ja viemme kauppaa eteenpäin. Konsultoimme tilannetta ja pyrimme pääsemään molempia osapuolia tyydyttävään lopputulokseen. Ostajaehdokkaankin tyytyväisyys on kuitenkin syytä huomioida, koska ilman ostajaa ei ole kauppaa. Kauppakirjan allekirjoitustilaisuuden järjestämme asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Hankimme tarvittavat asiakirjat ja laadimme kauppakirjan. Olemme käytettävissä kauppakirjan allekirjoituksen jälkeenkin. Autamme mielellämme myös mahdollisen uuden kodin etsinnässä, on se sitten omistus- tai vuokra-asunto.

Harkitsetko asunnon vaihtoa?

Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille ›

Laki ja kiinteistö

 

Olemme itsenäinen kankaapääläinen välitysliike. Toimimme pääasiassa Pohjois-Satakunnan alueella. Välitämme

myytäviä tai vuokrattavia kiinteistöjä ja asuntoja. Meillä on pitkä, yli 40 vuoden kokemus hyvin monenlaisten

kohteiden välittämisestä. Tiedämme miten eri kohteita kannattaa markkinoida, jotta ne saadaan myydyksi.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä