Yritys

Yritys

Välitämme asunto-osakkeita ja kiinteistöjä. Meillä on yksityisen välitysliikkeen edut, pystymme toimimaan vallitsevan markkinatilanteen edellyttämällä tavalla. Arvostamme perintäistä myyntitapaa mutta seuraamme myös ajan trendejä. Tavoitteenamme on aina saada kauppa syntymään siten, että osapuolet ovat tyytyväisiä. Sama on tavoitteemme myös vuokrauksessa.

 

Meillä on hyvä paikallistuntemus kattaen kautta koko Pohjois-Satakunnan ja kokemusta erilaisten kohteiden välittämisestä. Se takaa sen, että tiedämme miten erityyppiset kohteet saadaan myydyksi. Vastaavalla liikkeenhoitajalla on yli 40 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalasta, jota yhdistämme yrityksemme muiden nuorempien työntekijöiden kokemuksiin ja näkemyksiin. Tämä varmistaa myös sen, että tiedämme eri-ikäisten ja eri elämäntilanteessa olevien ostajien ja vuokralaisten tarpeet.

 

Yrityksenä olemme riippuvaisia kaupankäynnistä, asiakkaiden tyytyväisyydestä ja luottamuksesta. Tämä on toimintamme jatkuvuuden tärkein tae.

Kuuntelemme asiakasta ja pyrimme täyttämään asiakkaan toiveet, toiveen suuruudesta tai pienuudesta riippumatta. Joustamme asiakkaan tarpeen mukaisesti ja otamme ne huomioon toiminnassamme. Emme laskuta turhasta, vaan tiedät aina mistä maksat. Myyntiä tehtävä arviokäyntimme on maksuton.

 

 

 Ota yhteyttä, meillä on ilo palvella!

Harkitsetko asunnon vaihtoa?

Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille ›

Laki ja kiinteistö

 

Olemme itsenäinen kankaapääläinen välitysliike. Toimimme pääasiassa Pohjois-Satakunnan alueella. Välitämme

myytäviä tai vuokrattavia kiinteistöjä ja asuntoja. Meillä on pitkä, yli 40 vuoden kokemus hyvin monenlaisten

kohteiden välittämisestä. Tiedämme miten eri kohteita kannattaa markkinoida, jotta ne saadaan myydyksi.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä