Yritys

Kankaanpään Laki ja Kiinteistö Oy on perinteikäs, yksityinen ja riippumaton välitysliike. Välitämme asunto-osakkeita ja kiinteistöjä. Meillä on yksityisen välitysliikkeen edut, pystymme toimimaan vallitsevan markkinatilanteen edellyttämällä tavalla. Arvostamme perintäistä myyntitapaa mutta seuraamme myös ajan trendejä. Tavoitteenamme on aina saada kauppa syntymään siten, että osapuolet ovat tyytyväisiä. Sama on tavoitteemme myös vuokrauksessa.

 

Meillä on hyvä paikallistuntemus kattaen kautta koko Pohjois-Satakunnan ja kokemusta erilaisten kohteiden välittämisestä. Se takaa sen, että tiedämme miten erityyppiset kohteet saadaan myydyksi. Vastaavalla liikkeenhoitajalla on yli 40 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalasta, jota yhdistämme yrityksemme muiden nuorempien työntekijöiden kokemuksiin ja näkemyksiin. Tämä varmistaa myös sen, että tiedämme eri-ikäisten ja eri elämäntilanteessa olevien ostajien ja vuokralaisten tarpeet.

 

Yrityksenä olemme riippuvaisia kaupankäynnistä, asiakkaiden tyytyväisyydestä ja luottamuksesta. Tämä on toimintamme jatkuvuuden tärkein tae.

Kuuntelemme asiakasta ja pyrimme täyttämään asiakkaan toiveet, toiveen suuruudesta tai pienuudesta riippumatta. Joustamme asiakkaan tarpeen mukaisesti ja otamme ne huomioon toiminnassamme. Emme laskuta turhasta, vaan tiedät aina mistä maksat. Myyntiä tehtävä arviokäyntimme on maksuton.

 

 

 Ota yhteyttä, meillä on ilo palvella!Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito