3D-sisustuspalvelu

Helpottaisiko sinua asunnon ostajana ostopäätöksen tekemistä, jos näkisit asunnon remontoituna?  Kalustamaton tai remonttia vaativa asunto ei välttämättä houkuttele asunnon ostajia. Uudiskohteen myyjänä saat sisäkuvat kohteesta, vaikka rakentamista ei olisi vielä aloitettu. Keskeneräisyys tai suunnitelmat pelkällä paperilla ei monestikaan ole ostajan silmissä houkutteleva vaihto.

 

Asunnon myyjänä tai ostajana sinulla on nyt mahdollistaa saada kohteesta sisustussuunnitelma, joka on toteutettu Intericad-ohjelmalla. Eri tiloista voidaan ohjelman avulla suunnitella lähes valokuvatasoisia, mittakaavan mukaisia suunnitelmia. Kuvakulmia ei rajoitettu ja suunniteltuun tilaan mahdollista tutustua 360-asteisesti.

 

Ohjelman avulla myytävä kohde voidaan muokata ostajan toiveiden mukaiseksi tai saada kohde yleisesti ostajan silmää miellyttävämmäksi. Usein myytävän kohteen sisustus ja tilojen käyttö on niin henkilökohtaista, että ostajan on vaikea kuvitella itseään asuntoon asumaan. Edelleen asunnon tyylisuunta voi olla niin voimakasta, että se ei anna ostajan ajatuksille tilaa. Ostajan on osattava kuvitella itsensä asumaan myytävässä asunnossa ja siinä asiassa Intericad-ohjelma pystyy ostajaa auttamaan.

 

Meillä suunnitelmat toteuttaa sisustaja-koulutuksen suorittanut Heidi Tuori, joka on aloittanut yrityksessämme helmikuussa 2015. Mikäli tällainen "koneella suoritettava tilojen suunnittelu" ei tunnu omimmalta, niin Heidi edistää myyntiprosessia tarvittaessa myös stailaamalla. Tällöin asunnon ilmettä raikastetaan myynnin ajaksi muuttamalla kevyesti sisustusta.

 

<b>kanttarinkatu 8,2</b>
<b>kanttarinkatu 8,1</b>
<b>luomanraitti 6, kph2</b>
<b>kanttarinkatu8, 3</b>
<b>suutarinkatu 2,1</b>
<b>suutarinkatu 2,2</b>
<b>suutarinkatu 2, 3</b>
<b>kirkkokatu 16, mh</b>
<b>saarivirrantie 1, oloh</b>
<b>luomanraitti 6, kph2</b>


Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito